Traderafynd nr 147: Snygg skjortblus

En mycket söt kortärmad rutig blus från Gina Tricot i färgerna röd, grön samt vit. Storleken är 38 och längden är ca 62 cm. Knytbanden äravtagbara. Passar rockabilly stilen väldigt bra. Grymt snygg. Utropspriset är 39 kr med endast ett bud. Auktionen avslutas den 30 juni kl 12:04.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 146: Svart klänning med fina detaljer

Snygg svart klänning i storlek 36 med 5 speglar vid urringningen. Smock i ryggen vilket gör att klänningen anpassar sig bättre. Axelbanden sitter inte rakt ner i ryggen utan mer mot mitten, väldigt snyggt och stilfullt. Nypriset är 298 kr och klänningen är i nysick. Utropspriset är 69 kr och det saknas ännu bud. Auktionen avslutas den 1 juli kl 16:36.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 145: Klänning/tunika i retro stil

Gullig klänning i retro/babydoll stil, passar lika bra vardags som till fest. Nyligen importerad från USA. Materialetär Polyester samt Spandex. Storleken är One Size, så den passar ungefär S/M (36/38). Tyget är töjbart, en mycket fri modell. Denna klänning kommer från samma säljare som "Traderafynd nr 141: Randig/rutig blå klänning", Kolla gärna in hennes övriga auktioner. Utropspriset är 89 kr samt att det finns ett "köp nu" pris som ligger på 179 kr. Auktionen avslutas den 9 juli kl 14:00.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 144: Vippigt tvådelat set

Ett gulligt tvådelat set med en vippig kjol samt en tillhörande överdel. Ganska romantisk stil, volym med massor av tyg i kjolen för det lilla extra samt volanger. Det är ganska hög midja och knytning baktill. Blommor och körsbär i tyget. Det ser ut som en klänning om man har på sig de båda delarna.Linnet är löst och utställt. Storlek 38 men passar från 34. Utropspriset var 10 kr men efter 11 bud så ligger den redan på 50 kr. Auktionen avslutas den 6 juli kl 21:48.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 143: Häftig tröja med smycken

En häftig vintage tröja som är i 100% nyskick. Guldsmygen över hela tröjan samt ankare. Passar lite sailorstilen eller bara den som vill ha en rolig men samtidigt söt tröja. Storleken ör 34/36. Utropspriset är 75 kr men det finns även ett "köp nu" pris som ligger på 250 kr. Auktionen avslutas den 28 juni kl 17:30.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 142: Finsk kofta

Äggskalsvit lång kofta/klänning i storlek 38, finsk design, Oravaisten verkatehdas OY / Finn-Jersey. Två fickor fram. Vintage men i ett nytt skick, materialet är i någon form av stickat men endå stretchigt tyg samt att det finns innerfoder. Ärmarna på bilden är upprullade men de är egentligen 3/4 långa. Utropspriset var 5 kr men efter 5 bud har det uppgått till 61 kr. Auktionen avslutas den 29 juni kl 20:09.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 141: Randig/rutig blå klänning

En ny klänning importerad från USA. Storleken är S (bilden är även storlek S). Den är randig/rutig i blått/beige, dragkedja på baksidan av klänningen samt att det medföljer ett midjeband. Inbyggd underkjol som ger lite volym och gör den vippig. Utropspriset är 149 kr samt att det finns ett "köp nu" pris på 179 kr. Auktionen avslutas den 10 juli kl 20:20.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 140: Snygg kjol/tubklänning

Snyggt fodral som kan användas som midjehög kjol eller som en kort klänning. Otroligt stilrent tillsammans med en skjorta eller ett linne (se bild). Använd endast 2 gånger men ser helt ny ut. Storleken är XS. Utropspriset var 49 kr men det har uppgått till hela 120 kr efter totalt 10 bud. Auktionen avslutas den 28 juni kl 20:28.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 139: Söt klänning

Hemskt gullig klänning från Gina Tricot i storlek 36. Aldrig använd med prislappen kvar. En klänning för den som vill känna sig exta fin,mycket mönster samt ett band som skiljer bröstet från kjolen. Mycket söt, ett riktigt fynd. Måtten finns i objektbeskrivningen. Utropspriset var 40 kr men har uppgått till 56 kr efter 7 bud. Auktionen avslutas den 30 juni kl 19:29.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 138: Partyklänning

Gul/Guldfärgad partyklänning från Gina Tricot i storlek 40. Helt ny och oanvänd med lapparna kvar. 95% polyester samt 5% elast. Dragkedja i sidan samt snörning i ryggen, reglerbara axelbad. Läckert i sommar. Utropspriset var 10 kr men det har uppgått till hela 43 kr på 10 bud. Auktionen avslutas den 28 juni kl 22:30.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 137: Ljusrosa/svart spetsklänning

Läcker ljusrosa klänning med svart spets över i storleken XS och ner. Endast använd ett fåtal gånger så därför i fint skick. Ny trend med spetsiga kläder, detta plagg passa perfekt. Utropspriset är 45 kr samt att det finns ett "köp nu" pris som ligger på 89 kr. Auktionen avslutas den 28 juni kl 19:01.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 136: Populärt fodral

Snyggt populärt fodral från Gina Tricot, aldrig använd. Storleken är large så ca 42/44. Överdelen av klänningen har en vit bakgrund med svart/grön/rosa/gula stänk, underdelen är svart. Mycket snyggt. Utropspriset på auktionen var 1 kr men har uppgått till 51 kr efter totalt 8 bud. Auktionen avslutas den  8 juli kl 19:44.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 135: Vintage byxdress

Mycket söt byxdress från 80-90 talet. Svart med vita circkelformade kluddar. Lågt skuren i halsringen som nästan går ned till naveln. Små knappar ned till midjan och dold dragkedja. Tillhörande skärp i samma färg och mönster som är ganska bredd. Hög midja och vida shorts som går ned en bra bit på benet. Fickor vid höfterna. Tyget är matt på utsidan och glansigt på insidan.  35/36 i storlek och det kan nog stämma bra. Modellen är stl 36 och 167 cm lång och funkar bra i plagget, kan vara ännu bättre för stl 34 eller kortare stl 36. Måtten finns i objektbeskrivningen. Byxdressen är i ett bra vintage skick.Utropspriset var 49 kr men har uppgått till 81 kr efter 7 bud. Auktionen avslutas den 29 juni kl 22:15.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 134: Röd hängselklänning

En söt sommarklänning i en vacker röd färg. Man kan använda den med skjorta/blus/T-shirt/top eller helt enkelt bara som den är. Ett allt-i-allo plagg. Köpt på Gina Tricot, använd men inte sliten. Storleken är Medium, 38/40. Materialet är av 100% bomull, längden från bröstet och ned är 75 cm. Utropspriset på denna är 19 kr och det saknas ännu ett bud. Auktionen avslutas den 30 juni kl 10:47.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 133: Småblommig tunika

Grymt söt småblommig svart tunika från Gina Tricot med spetsliknande u-ringning. Endast använd två gånger och i nyskick. Tunika passar bra till jeans, tights, leggings, ja, allt som man kan tänkas använda på benen. Utropspriset var endast 1 kr men efter hela 14 bud så ligger den på 66 kr. Ett fynd, självklart. Auktionen avslutas den 27 juni kl 19:19.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 132: Sailorklänning

En helt ny sailorklänning med lapparna kvar från Forever 21, mycket söt i gammeldags stil med spets, rysch och sidenband. Storleken är L (Motsvarar 38/40) men måtten finns i objektbeskrivningen om man är osäker. Mycket inne i sommar, ett självklart val för den som gillar sailorstilen. Utropspriset var 99 kr men efter endast två bud så ligger den på 110. Auktionen avslutas den 16 juni kl 21:06.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 131: Mettalic ballongklänning

En metallicfärgad axelbandslös ballongklänning från Gina Tricot i storlek 34. I gott skick då den endast är använd en gång. Det medföljer avtagbara axelband ifall man vill ha axelband på klänningen. Stretchig överdel, så större storlekar kan ha den beroende på hur kort man vill att den ska vara. Klänningen har även fickor. Utropspriset var 25 kr men efter hela 5 bud så ligger det redan på 77 kr. Auktionen avslutas den 26 juni kl 20:58.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 130: Grå långkofta

En snygg grå kofta från Gina tricot med hög krage samt knäppning hela vägen, fickor på framsidan och bälte i midjan som man kan knyta antingen fram eller bak. Storleken är XS och väger inte speciellt mycket. Utropspriset är 60 kr och det saknas fortfarande bud. Auktionen avslutas den 9 juli kl 12:13.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 129: Tubtopp med lager

Tubtopp med spets från Gina Tricot. En blandning mellan volang och lager på lager. Grymt snygg till ett par jeans eller bara ett par tights. Grymt snyggt i sommar. Storleken är 34/36. Utropspriset är 20 kr, det är ännu inga bud. Auktionen avslutas den 1 juli kl 22:54.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 128: Volangklänning med tub

Ett av sommarens hetaste fynd finns nu på tradera, nämligen volangklänningen från Gina Tricot som alla pratar om. Storleken är 36 men passar nog även 34-38. Den är helt ny med prislappen kvar. Tubklänning med volanger i olika mönster och färget. Detta plagg är ett måste i garderoben. Utropspriset är 299 kr och det finns ännu inga bud. Auktionen avslutas den 4 juli kl 20:14.


Auktionen finner du här

Ny Mail-info

Hej allihop!

Nu är det så att jag äntligen har bytt mail och jag vill gärna dela med mig av informationen eftersom att jag gillar de tips jag har fått, så fortsätt med det. Min nya mail är [email protected] så fortsätt att tipsa och läsa bloggen. Jag har redan haft över 300 unika besökare.


Mvh traderafynd


Traderafynd nr 127: Flott vit väska

Snygg vit väska för innefolket, sammanlagt 8 olika fack i olika storlekar varav två är stora fack. Perfekt för den som gillar att ha en rymlig väska men samtidigt organiserad, gulaktigt foder på insidan. Märket är MIUMIU, nyskick, aldrig använd. Utropspriset är 99 kr med endast ett bud. Auktionen avslutas den 3 juli kl 04:19.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 126: Körsbärs halsband

Så snyggt körsbärs halsband med stenar i olika färger såsom ljusrosa, ljusblå och ljusgrönt. Körsbäret är ca 1x1 cm och kedjan är ca 50 cm. Kedjan är en pärlkedja med vanligt lås. Så snyggt, en rolig färgkontrast. Utropspriset var 1 kr och efter 8 bud så ligger det på 20 kr. Auktionen avslutas den 26 juni kl 18:19.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 125: Fodral svart/grön

Snyggt fodral från Gina Tricot i storlek S (36 eller liten 38). Sidenaktig svart överdel med söta mönster på kjolen i gröna toner samt svart. Nyskick aldrig använd. Utropspriset  på detta söta plagg var 1 kr men efter 10 bud så ligger den på 25 kr. Auktionen avslutas den 25 juni kl 20:34.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 124: Hängselkjol

Läcker hängselkjol från Gina Tricot för den sofistikerade damen. Färgen är grå samt grå knappar. Knappt använd i fint skick. Väldigt eftertraktad. Utropspriset var 50 kr men efter hela 8 bud så ligger den på 71 kr. Auktionen avslutas den 29 juni kl 22:32.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 123: Rutig skjortklänning

En rutig skjortklänning från Gina Tricot i bra skick. Band i midjan som går att knyta. Storlek 36. Passar rockabilly stilen ganska väl. Snyggt till både jeans och tights samt barbent. Klänningen är i ett bra skick. Utropspriset var 10 kr men efter 11 bud så ligger den på 87 kr. Auktionen avslutas den 24 juni kl 19:40.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 122: Pilgrim armband

Läckert Pilgrim-armband med stjärnor i olika storlekar med gröna och gula detaljer samt stenar. Det är totalt 23 cm i längd men går att justrera individuellt. Stjärnor är ett mode som aldrig går ut tid. Utropspriset på detta armband var 25 kr men efter 4 bud så ligger det redan uppe på 56 kr. Auktionen avslutas den 30 juni kl 20:20.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 121: Detaljerad top

Mycket söt T-shirt/top från Barcelona i storlek S. Detaljerad och unik, puffärm och mycket volang som verkligen är hett i sommar. Fin rosett i kragen samt spets på livet och nedtill. Passar kanske till ett finare tillfälle. Utropspriset är 39 kr och det är endast ett bud. Auktionen avslutas den 27 juni kl 22:34.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 120: Högklackade boots

Svarta högklackade boots i storlek 38 med spetsig tå. Passar till den sofistikerade looken. Endast använda en gång. Det finns en dragkedja på insidan av benet. Mycket snygga med lagomt hög klack. Utropspriset är 27 kr och auktionen går ut den 29 juni  kl 14:11.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 119: Randig/prickig vintage kjol

Snygg vintage kjol i bomull med volanger, svart botten med ränder och prickar i vitt. Den fungerar som både kjol och underkjol. Den passar till storlek 34-38 (liten 38) så den är ganska varierande. Mycket snygg och en sofistikerad look. Utropspriset är 50 kr och det saknas bud, det finns ett "köp nu" pris som ligger på 200 kr. Auktionen avslutas den 25 juni kl 18:33.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 118: Jeanskjol med viscose volang

Fin jeanskjol med randig och blommig volang, mycket populärt med volanger i sommar. Kjolen räcker till ungefär halva låret, passar utmärkt på standen eller med ett par tights/leggings under. Märket är EDC by Epsrit och storleken är 38 och den är endast tvättat en gång. Måtten finns i objektbeskrivningen. Utropspriset är 1 kr och det saknas fortfarande bud. Auktionen avslutas den 28 juni kl 17:37.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 117: Leopard pumps

Grymt läckra leopard-pumps för rockabilly/pinup damerna. Guldfärgade med peep-toe-modell med glansigt material. Storleken är 36 och de är aldrig använda. Klackhöjden är ca 10 cm och platåsulan ca 2 cm. Utropspriset är 199 kr samt att det finns ett "köp nu" pris på 299 kr. Auktionen avslutas den 29 juni kl 21:12. (Samma skor finns även i andra auktioner hos samma säljare i storlekarna 37, 38, 41 )


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 116: Vintage klänning

En vintage klänning som är från 50-60 talet, så söt. Kjolen är av fyra lager, vit bomull underst sen ljusblått siden, ljusblå tyll och sist en cremefärgad spets. Liten bolero medföljer samt att det finns en rosett bak. Måtten på klänningen finns i objektbeskrivningen. Utropspriset var 1 kr men det är redan uppe i 125 kr. Auktionen avslutas den 27 juni kl 21:20.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 115: Korsett från VILA

Snygg korsett som passar utmärkt till en skjorta för den lite lantligare stilen. Storleken är M men passar nog S aningen bättre. Knappar hela vägen upp, volang både uppe och nere, märket är VILA. Utropspriset är 25 kr och har endast ett bud. Auktionen avslutas den  28 juni kl 18:20.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 114: Sommarklänning med spets

Snygg grå klänningen av lite lättare modell och smala axelband. Spets nedtill samt i halsringen. Märkt med storlek 42/44 men modellen på bilden är en storlek 34/36. Det beror helt på hur man vill att den ska sitta. Ganska stretchig och i mycket bra skick. Måtten finns i objektbeskrivningen. Utropspriset är 25 kr. Auktionen avslutas den 3 juli kl 16:47.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 113: Retro klänning

Vintageklänning i underbart storblommigt retro tyg. Ganska tonade färger och små söta rosa blommor. Snyggast att använda med ett bälte. Storleken är ca 38/40 längden är ca 107 cm. Utropspriset är  199 kr. Auktionen avslutas den 24 juni kl 14:06.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 112: Stickad vintage klänning

Söt stickad miniklänning i svart/vit samt att det är fina silvertrådar i garnet som får klänningen att gnistra lite. Vinatge. Söta detaljer och svarta sammetsband på livet som knyts under bysten. Storleken är 36, måtten finns i objektbeskrivningen. Utropspriset var 40 kr men efter 5 bud så ligger det på 52 kr. Auktionen avslutas den 25 juni kl 20:33.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 111: Retro klänning

Mycket söt retro klänning, importerad från USA. Mycket 60-tal över sig, den har en dragkedja i ryggen. Märket är av Liberty Circle och storleken är 34/36. Utropspriset är 40 kr och den har ett bud. Auktionen avslutas den 28 juni kl 19:14.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 110: Prickig klänning

Ett vitt fodral med röda prickar i pinup stil, går även att använda som kjol. Passar någon som har M-XL, hon på bilden har M, så det är ungefär så det skulle ha sett ut. Snyggt nu i sommar. Utropspriset är 50 kr och endast ett bud lagt. Auktionen avslutas den 26 juni kl 13:43.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 109: Sval vintage klänning

Mycket söt vintage klänning från 80-talet. De är löst skuren och har ett smalt skärp som man knytas i sidan eller baktill. Fin krage som kan knytas till rosett eller slips. Tyget är blått med  svarta, röda och grå ränder, aningen genomskinligt. Blusiga ärmar och gammelrosa knappar. Utmärkt som ett lite svalare plagg nu i sommar. Storleken är 36-38, kan även funka på storlek 34 beroende på hur löst man vill ha den. Måtten finns i objektbeskrivningen. Utropspriset är 149 kr och det är ännu inga bud. Auktionen avslutas den 25 juni kl 22:03.


Auktionen finner du här

Hoppas ni har haft en trevlig midsommar!

Efter en ledig midsommarhelg så kommer det att komma upp plagg redan idag. Skickar iväg mail för full till de som har Tradera-fynd. Hoppas att mina trogna besökare fortsätter att kolla in bloggen för det är verkligen kul att skriva. Så se framemot ett gäng klänningar redan nu idag!

Som ni kanske ser så har jag ändrat design, just för att bloggen ska kännas fräsch att besöka, jag hoppas att ni gillar den nya. Lämna gärna en kommentar. Ha en fin dag och jag hoppas att ni hade en fin midsommarhelg.

Mvh Traderafynd

Traderafynd nr 108: Benvita boots/stövlar

Läckra benvita stövlar, passar bra till tunika eller klänning. Lite cowboy-glam över det hela. Storleken är en liten 41 och det är 7 cm klack. Endast använda en gång. Mycket snygga. Utropspriset är 50 kr, ännu inga bud. Auktionen avslutas den 26 juni kl 10:51.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 107: Svarta prickiga pumps

Grymt läckra pinup pumps som är svarta med vita prickar. Glansigt material och peep-toe, konstgjord träklack som är ca 10 cm hög. Storleken är 41, de är helt nya och levereras i orginal kartong. Utropspriset är 199 kr men det finns även ett "köp nu" pris på 299 kr. Auktionen avslutas den 30 juni kl 11:48.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 106: Prickiga pumps

Grymt snygga röda pinup pumps med vita prickar. Peep-toe modell och glansigt material, klacken är av konstgjort trä. Storleken är 39 och klacken är ca 10 cm hög, aldrig använda. Utropspriset på dessa vackra skor är 199 kr, finns ett "köp nu" pris som ligger på 299 kr. Auktionen avslutas den 30 juni kl 12:03 .


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 105: Vacker ballongklänning

Elegant ballongklänning i babydoll stil. Helt ny med lappar kvar. Den är vit med svart uppe vid livet samt dold dragkedja på sidan. Passar bra ihop med leggings/tights/jeans. Ett bra plagg som man kan använda året runt. På framsidan är det två stora svarta snören som man kan knyta till en rosett (se bild). Storleken är 38/40, måtten står i objektbeskrivningen. Utropspriset på denna skönhet är 199 kr och det är ännu inget bud, finns även ett "köp nu" pris på 499 kr. Auktionen avslutas den 2 juli kl 22:30.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 104: Sailor Jerry Converse

Ett par grymt snygga sailor-skor vid namn Sailor Jerry Converse. Storleken är 35 på skorna och det finns bara begränsad upplaga av dessa så passa på. Bilden talar för sig själv. Utropspriset är 250 kr och det saknas fortfarande bud. Auktionen avslutas den 8 juli kl 18:00.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 103: Randig strandklänning [Vintage]

Mycket söt strandklänning från 70/80-talet, ränder i rött/blått/vitt, vintage. Mycket enkel och stilren modell med resårsöm i midjan. Har tappat en hel del av sin stretch men mycket fin med ett midjebälte till. Modellen är storlek 36 , men den skulle nog passar bättre på en större storlek. Måtten finns i objektbeskrivningen. Utropspriset var 29 kr men nu efter 3 bud så ligger den på 51 kr. Auktionen avslutas den 29 juni kl 22:16.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 102: Prickig swing-klänning

En mycket snygg eftertraktad klänning i ljust turkosgrönt med prickar i en mörkare nyans. Hjärtformat och figursytt liv med stödskenor både bak och fram. Massor av vidd och volym i kjolen. Häll för skärp i sidorna, medföljer ett sidenskärp men det går att byta ut. Storleken är 34/36, måtten står i objektbeskrivningen. Utropspriset var 1 kr men efter totalt 37 bud så ligger den på 450 kr. Auktionen avslutas den 24 juni kl 07:38.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 101: Blå-rutig tunika/klänning

Gullig klänning som är rutig i olika blå nyanser, ganska tight över bysten men vidd i kjolen. Det är ett svalt material och man kan använda både tights och jeans, ungefär som en tunika. Storleken är 36 men kan även användas av 38-40, blir dock tightare över bysten. Den är helt oanvänd, så alltså i nyskick. Utropspriset på auktionen är 40 kr och det saknas fortfarande bud. Auktionen avslutas den 24 juni kl 21:09.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 100: Prickig klänning/tunika

Snygg tunika/klänning som är prickig i ljusblått/blått/röd, grymt snygg. Lite pop/mod/vintage över den. Blå knappar i sidorna på klänningen. mycket puffig kjol och fickor. Storleken är 34 (XS-S) införskaffad på H&M, aldrig använd så den är i butiksskick. Utropspriset på denna godbit är 149 kr samt att det finns ett "köp nu" pris som ligger på 199 kr och det saknas fortfarande bud. Auktionen avslutas den 22 juni kl 10:55.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 99: Prickig galaxy-klänning

Snygg galaxy-klänning med polka dots på, svart med vita prickar, riktig pinup klänning. 40,50-tals stil. Hjärtformat liv med svart spetskant samt 5 klädda knappar i mitten av bystdelen. Dragkedja i sidan, 96% bomull och 4% elastan. Helt ny med prislappen kvar.  Utropspriset var 1 kr ,nu efter 25 bud så ligger den på 510 kr. Auktionen avslutas den 19 juni kl 20:17.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 98: Galaxy klänning

Snygg galaxy-klänning med 40,50-tals känsla över sig. Materialet är satin liknande och består av 97% polyester och 3% elast. En riktig pinup klänning som är elegant. Storleken är 12 som motsvarar ungefär 40 men måtten står i objektbeskrivningen. Något stretchig men inte mycket. Utropspriset var 1 kr men efter två bud så ligger den på 2 kr. Auktionen avslutas den 24 juni kl 22:23.



Auktionen finner du här

Traderafynd nr 97: Randig klänning

En randig stretchig tubklänning som är randig åt olika håll, påminner lite om Rockabilly stilen, skulle vara snygg med ett brett skärp. Storleken är 38, måtten på klänningen står i objektbeskrivningen. Utropspriset är 89 kr, endast ett bud så det ligger fortfarande på 89 kr. Auktionen avslutas den 24 juni kl 20:34.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 96: Pinup klänning

En superfin marinblå vintage klänning för sailor/pinup stilen. Den är axelbandslös och i storlek 32/34. Har fina detaljer fram på livet, mycket vidd i kjolen, en perfekt sommarklänning för soliga dagar eller varför inte en klassisk båttur? Måtten finns i objektbeskrivningen. Utropspriset är 149 kr och "köp nu" är 599 kr. Auktionen avslutas den 30 juni kl 21:41.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 95: Italienska svarta pumps

Ett par grymt snygga Italienska pumps i storlek 38. Klacken är 11 cm hög och de är aldrig använda. Detaljer såsom kedjor samt spännen fram samt spetsig tå. Klacken är silverfärgad. Grymt snygga, passar rockabilly/pinup. Utropspriset är 99 kr och "köp nu" är 200 kr. Auktionen avslutas den 27 juni kl 16:05.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 94: Cherry halsband

Ett sött rockabilly halsband med körsbärs hänge i metall. Färgerna är röd samt grön. Kedjan är ca 20 cm. Så hett just nu för rockabilly och kanske babydoll. Utropspriset är 59 kr och efter endast ett bud så ligger det fortfarande på 59 kr. Auktionen avslutas den 29 juni kl 20:18.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 93: Prickiga rockabilly/pinup skor

Ett par grymt snygga rockabilly/pinup pumps inköpta i Italien. Endast testade en gång, alltså i nyskick. De är röda med vita prickar, så snyggt just nu, har en rosett längst fram samt peep toe. Storleken är en stor 38, kanske lite som 38,5. Utropspriset är 99 kr men det finns ett reservationspris samt ett "köp nu" pris på 250 kr. Passa på, auktionen avslutas den 27 juni 15:49


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 92: Fornarina jeansjacka

Så trendigt just nu. Snygg Fornarina jacka i jeanstyg ljus till färgen med fabriksslitningar. Man kan använda jackan som trekvarts eller nedvik. Medföljer ett jeansskärp som man kan välja själv hur man vill ha det. Jackan är märkt med storleken L men passa bäst till storleken 36-38. Använd endast en gång så den är sprillans ny. Figursydd, snygg att ha till sommarens klänning eller fodral tillsammans med ett midjebälte. Så snyggt. Utropspriset var 1 kr men efter 7 bud så ligger den på 205 kr. Auktionen avslutas den 19 juni kl 17:47.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 91: Vacker babydoll klänning

Mycket vacker gräddvit klänning med vacker vippig kjol och tub-överdel samt ett svart band i midjan. Babydoll/pinup känsla över den. Klänningen har en dragkejda i ryggen och en fastsydd underkjol, storlek S. Den är helt ny och oanvänd och sitter mycket bra på. Köpt på Forever 21 i New York. Ett riktigt bra fynd för den som vill vara fin till sommaren. Eftersom att den är från USA så är den ganska unik i Sverige. Auktionens utropspris var 1 kr men eftersom att det är en eftertraktad klänning så är den redan uppe i 155 kr efter 13 bud. Auktionen avslutas den 25 juni kl 20:10


Auktionen finner du här


Traderafynd nr 90: Crocker jeansjacka

Så snygg jeansjacka, helt rätt för sommaren i storlek L. Passar rockabilly stilen perfekt, snygg till en klänning och kanske ett bälte? Märket är crocker, modellen är western denim. Utropspriset var 47 kr och efter endast ett bud så ligger den fortfarande på 47 kr. Auktionen avslutas den 22 juni kl 21:00.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 89: Bocla väska

Snygg karioväska i pinup stil, ganska tuff med mycket attityd för dig som verkligen vill synas. Det är många spännen och mycket dekoration som gör den till väskan med ett stort V. Den har en praktisk ytterficka med dragkedja. Detaljerna såsom mått och material står i objektbeskrivningen. Utropspriset var 15 kr men nu efter 9 bud så ligger den på 41 kr. Auktionen avslutas den 22 juni den 11:32.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 88: Vacker aftonklänning

Helt ny babydoll klänning i storlek 38 med två lager spets och tyll. Det är doldt blixtlås i ryggen samt skenor under både bysten och vid ryggen som håller in, formar och pushar. Livet går i omlott och ger superfin urringning. Axelband följer med i samma tyg. Massor av vidd och snurr i kjolen. Utropspriset för auktionen var 1 kr men nu efter 4 bud ligger den på 110 kr. Auktionen avslutas den 25 juni kl 21:16. Såå vacker klänning.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 87: Vintage klänning

Vintage klänning som är axelbandslös i svart med puderrosa blommor. Superfin! Storleken är xs (32-34, mått Byst: 80cm midja 65 cm) Passar pefekt till sommarfesten. För dig som gillar babydoll/pinup stuket. Utropspriset på denna auktion var 1 kr och det är endast ett bud än så länge. Auktionen avslutas den 22 juni kl 14:51.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 86: Pinupklänning

Vacker och elegant klänning i vit/rosa pepitarutigt samt att det vita bandet medföljer. Passar rockabilly/pinup stilen och den är i storlek 34/36. Ryggen är sydd med stretchig tråd för bättre passform, foder för bra volym, ganska vippig. Utropspriset på auktionen är 99 kr och det är ännu inga bud på klänningen. Auktionen avslutas den 16 juni kl 22:45.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 85: Sailor-halsband

Grymt snyggt sailor-halsband med ankare till hänge. Materialet är silver och kedjan är ca 46 cm långt. Grymt fint halsband.
Auktionen går ut om ca 4 timmar så passa på att handla. Utropspriset är 69 kr och "köp nu" priset är 100 kr. Auktionen avslutas idag (15 juni) kl 19:53.

Auktionen finner du här

Traderafynd nr 84: Jordgubbs örhängen

Grymt söta jordgubbs-örhängen, helt nya. Perfekt för pinup/babydoll samt Lolita/kawaii då frukter verkligen är inne. Utropspriset är 40 kr och det saknas ännu bud, finns ett "köp nu" pris på 80 kr, passa på. Auktionen avslutas den 26 juni kl 18:52.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 83: Snygg retro väska [ CC dEsign ]

Ännu en hemsydd tygväska/shoppingkasse från [ CC dEsign ]. Den är av bomulstyg av lakansväv och har stora retro blommor samt brunt/gul på andra sidan. Den är fodrad för att få extra stadga. Höjden är 37 cm, bredd 30 cm sida 15 cm (botten 15x30 cm). Grymt snyggt tyg. Den har  ganska långa handtag så det passar bra som handväska också. Passa på att ha en egen designad väska som är unik till ett mycket  bra pris. Sista chansen. Utropspriset är 44 kr och det saknas ännu bud. Auktionen går ut den 19 juni kl 22:27.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 82: Snygga vintage skor

En snygg skinnstövel från Italien. Vintage skick och i storlek 36. Så snyggt att ha till tunika eller klänning. De har nyligen blivit omklackade samt att fodret i ena skon har blivit lagat, även ny smorda. Klart ett fynd i mina ögon. Utropspriset var 100 kr men efter 7 bud så ligger de på 145 kr. Auktionen avslutas den 25 juni kl 19:40.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 81: Bikini från Gina Tricot

Grymt snygg bikini med mönster på trosorna och halterneck. Perfekt för pinup tjejen på stranden. Den är från Gina Tricot och är helt ny med prislapparna kvar. Utropspriset är 50 kr och det finns ett "köp nu" pris på 99 kr. Så passa på att köpa något snyggt till stranden i sommar. Auktionen avslutas den 18 juni kl 22:40.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 80: Cherry bikini

Döläcker cherry bikini med halterneck knytning. Det är fodrade kupor och trosor, storlek small. Perfekt för rockabilly tjejen som har tänkt spedera sommaren på stranden. Bikinin är helt ny och aldrig använd. Utropspriset är 489 kr och det finns ett "köp nu" pris på 499 kr. Auktionen avslutas den 17 juni kl 16:48.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 79: Döskalle tunika

En grymt snygg tunika/klänning med döskalle/blommor på bröstet, passar rockabilly stilen ganska väl. Vit överdel och svart nederdel. Den är endast använd en gång och storleken är small. Utropspriset på denna auktionen var 40 kr men nu efter 5 bud så ligger det på 63 kr. Auktionen avslutas den 16 juni kl 21:00.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 78: Guld/svart bikini

Grymt snygg bikini från H&M i svart/guld randigt. Storleken på trosorna är 36 och på överdelen 42. Bikinin är ny och aldrig använd, ett riktigt fynd, denna bikini modellen är väldigt inne just nu. Utropspriset är 100 kr och det saknas fortfarande bud. Auktionen avslutas den 22 juni kl 22:18.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 77: Rockabilly blus

En fin blus med fjärilsärm och fyrkantig halsring, passar perfekt för rockabilly tjejer. Avtagbara knytband i midjan, helt ny och oanvänd. Den är fodrad och 100% polyester. Storleken är 44/46. Auktionens utropspris var 1 kr men efter 3 bud så ligger den på 25 kr. Auktionen avslutas den 25 juni kl 21:51.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 76: Meandi halsband

Ett unikt Me&i halsband som inte går att köpa som vanlig kund. Me&i blomma i hänget samt en berlock med me&i's kända igelkott. Ett riktigt fynd för den som gillar detta märket, väldigt sött halsband. I övrigt passar det babydoll stilen lite. Det medföljer en påse i siden med texten meandi på. Utropspriset var endast 1 kr och nu efter 4 bud är det uppe i 45 kr. Auktionen avslutas den 19 juni kl 18:19.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 75: Halsband med jordgubb

Unikt egendesignat halsband med en jordgubbe i röd färg, självklart nytt och i ett bra skick. Jordgubbar passar bra till alla stilar, speciellt pinup/rockabilly, passar även till lolita/pop/punk/rock/kawaii, detta är alltså ett allt-i-allo halsband som du blir unik ägare på. Utropspriset är 29 kr och det är ännu inga bud. Auktionen avslutas den 19 juni kl 22:53.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 74: Vintage stövlar

En retro/vintage stövel i oxblodfärgat läder. Mycket fint skick på stövlarna, finns någon skavank som knappt syns. Skorna är i storlek 38 (5 1/2). En tidlös modell som passar till alla stilar, lika bra till vardags som till fest. Utropspriset på dessa fynd är 100 kr (+ reservationspris som jag inte vet vad det är), är ännu inga bud. Auktionen avslutas den 25 juni kl 19:23.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 73: Plånbok från Anna Suie

En grymt snygg plånbok för de som gillar en blandning mellan klassiskt och nytt, märket är Anna Suie. Många fack för kort och för pengar i plånboken. Utropspriset är 199 kr och det saknas bud, så passa på. Auktionen avslutas den 18 juni kl 20:14.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 72: Pinup/rockabilly klänning

En snygg pinup/rockabilly klänning som är smårutig i grön/vitt., mycket vidd i kjolen och bra passform. Storleken är M/L måtten finns i objektbeskrivningen. Utropspriset var 149 kr och med endast ett bud så ligger de fortfarande på 149 kr. Auktionen avslutas den 16 juni kl 23:36.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 71: Skinn imitation jacka

En skinn imitation jacka köpt från H&M i storlek 32/34, helt oanvänd. Måtten står i objektbeskrivningen. Ett trendigt plagg för de lite kallare sommarkvällarna. Utropspriset var 20 kr men med två bud ligger den på 21 kr. Auktionen avslutas den 19 juni kl 11:34.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 70: Vit/Grön tunika

Grymt läcker tunika med vit bakgrund och gröna detaljer på, knäppning enda ner, väldigt retro och sjukt snygg. Storleken är ursprugligen 46 men med dagens mått mätt är den mer åt 42/44. Måtten finns i objekbeskrivningen. Den är inte använd men behöver tvättas då den har legat i ett par år. 100% bomullstrikå. Utropspriset var 95 kr och än så länge endast ett bud. Auktionen avslutas den 19 juni kl 07:59.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 69: Marimekko klänning

En snygg Marimekko klänning i ett av de klassiska mönsterna, det är storlek 42 på klänninge, ganska trendig just nu. Den är använd men i ett bra skick. 100% bomull. Utropspriset på klänningen var 50 kr, endast ett bud lagt så det ligger kvar på 50 kr. Auktionen avslutas den 24 juni kl 19:46.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 68: Retro tunika

Grymt snygg retro klänning beställd från Ellos. Mycket fin tunika som passar både till jeans och tights/leggings. Tyget är i färgerna orange/lila/blått/gult på en vit bakgrund. Den är i storlek 42/44. Stretchtrikå av 95% viskos och 5% elastan. Ett riktigt fynd då nypriset är 249;- och utropspriset på auktionen är 80 kr. Ännu inga bud. Auktionen avslutas den 13 juni 21:48 (44 min kvar).


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 67: Cherryväska med vit bakgrund

Ännu en cherry-väska för pinup/rockabilly/babydoll. Mycket söt väska som är full med små körsbär på en vit bakgrund. Väskan är i fint skick då den endast är använd ett par veckor, det finns ett stort fack i väskan samt ett mobilfack och ett litet fack. Måtten är 24x15 så den är egentligen ganska stor, är en modell med axelbandsrem. Utropspriset var 40 kr men är nu uppe i 46 kr efter 2 bud. Auktionen avslutas den 24 juni kl 22:47


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 66: Babydoll/Pinup klänning

En grymt fint blommig vintage klänning med tyllunderkjol. Klänningen passar storlekarna 32-34 men den är insydd och går att lägga ut igen om man vill, ungefär till storlek 40. Den har inbyggda skenor i livet som är bestrött med genomskinliga paljetter och som gör att man får finare figur. Underkjolen gör att den blir härligt vippig. Otroligt söt babydoll/pinup klänning.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 65: Turkos babydoll topp

Grymt söt turkos topp frå EDC med spetskant under bysten och i V-ringningen. Toppen är i storlek XS men går att stretcha lite, babydoll modell. Den är 40 cm från armhålan och ner, fint begangnat skick. Utropspriset är 25 kr och det saknas fortfarande bud på denna söta topp. Auktionen avslutas den 18 juni kl 11:18.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 64: Pinup/Sailor skor

Ett par grymt snygga pinup/sailor skor som är röda/vita/blå. En stor rosett fram på skon som är röd samt att klacken är träfärgad. De är beställda från Halens där de tog slut nästan direkt. Storlek 39. Utropspriset är 100 kr och det är endast ett bud på dem så passa på, auktionen slutar den 19 juni kl 19:57


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 63: Gympaskor

Ett par grymt snygga gympaskor i storlek 38 endast använda en gång så de är i nyskick. De är vita med kardborreknäppning. Påminner lite om vintage gympaskor. Utropspriset är 30 kr men då är det ett reservationspris och jag har ingen aning om vad det kan gå upp till. Auktionen avslutas den 19 juni kl 20:44.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 62: Flats i marinblått

Ett par snygga flätade skinn flats i marinblå färg. Passar perfekt för pinup/sailor stilen. Det är en liten klack och de är i mycket bra skick. Storleken är 38, måtten finns i objektbeskrivningen. Utropspriset är 50 kr och det saknas fortfarande bud. Auktionen avslutas den 25 juni kl 21:28.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 61: Rysk sjal med blommor

En rysk sjal med vinröd botten och blommor på. Grym läcker, passar perfekt för vintage/retro tjejen. Den är ca 70x70 cm ny från Ryssland. Materialet är blandat bomull och polyester. Utropspriset var 45 kr och efter endast ett bud så ligger det fortfarande på 45 kr. Passa på. Auktionen avslutas den 15 juni kl 00:33.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 60: Liten cherry väska

Så trendigt just nu, en liten cherry/körsbärs väska med döskallar. Väska är 5 x 12 x 18 cm liten men så himla snygg. Passar perfekt för rockabilly bruden. Fodrad med liquor brand logo tyg och dödskalle på blixtlåset. Utropspriset på väskan är 219 kr men det finns ett "Köp nu" pris på 229 kr. Absolut värt. Auktionen avslutas den 19 jun 21:11.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 59: Snygg skjorta från H&M

Så populär skjorta från H&M. Har själv försökt att hitta en i min storlek men det fanns tyvärr bara 42 på affären. Men denna auktionen gäller en 38a tillhörande skärp (se bild). Grymt snygg och sofistikerad skjorta som funkar som både tunika och skjorta faktiskt. Bara använd en gång. Utropspriset för denna auktionen är 30 kr och det är ännu inga bud, passa på. Auktionen avslutas den 19 juni kl 23:06.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 58: Snygg skinnjacka

Så snyggt just nu, En skinnjacka med grymt snygga detaljer. Dragkedja och knäppning samt snygga fickor. Märket är petroff och jackan är i storlek S, måtten finns i objektbeskrivningen. Draget till dragkedjan fram är en aning defekt men det går lätt att laga. Jackan är i användt skick. Utropspriset på denna snygga jacka var 79 kr men efter två bud så ligger den på 116 kr. Auktionen avslutas den 25 juni kl 00:57.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 57: Vita sommarbyxor

Ett par snygga vita byxor. Väldigt tunna som passar perfekt till sommaren när det är varmt men kjolen eller klänningen får stanna i garderoben. Storleken är 36, måtten finns i objektbeskrivningen. Det är dold dragkedja i sidan och den saknar fickor. Ett helt klart bra plagg till sommaren. Utropspriset är 59 kr och det är ett "köp nu" pris på 69 kr. Auktionen avslutas den 22 Juni kl 23:34.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 56: Eftertraktad blommig klänning

En grymt eftertraktad klänning i blommigt tyg för en billig peng. Detta är verkligen ett fynd. Säljaren har nyköpt plagget på Tradera men säljer den nu igen pga. personliga skäl. Det är storlek 34 och övriga mått finns i objektbeskrivningen. Den är helt ny och endast använd en gång, lapparna sitter dock inte kvar men det är nog ingen skam. Ett verkligt fynd. Utropspriset är 500 kr och den saknar fortfarande bud. Auktionen avslutas den 22 juni kl 23:06.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 55: Snyggt retro linne

Ett grymt snyggt retro linne i 70-tals stuk som verkligen passar sommaren. Fullt med små vackra blommor i olika färger. Linnet är aldrig använt och lapparna sitter fortfarande kvar, storleken är XS men den är vid så den kan även passa en storlek small. Utropspriset på detta linne är 50 kr och saknar fortfarande bud. Auktionen går ut den 24 Juni kl 23:50.


Auktionen finner du här



Traderafynd nr 54: Romantisk blommig klänning

En blommig klänning som är helt underbart söt. Har ett romantiskt skimmer över sig som gör den grymt vacker. Passar nog till alla tillfällen där det behövs en söt klänning, tillexempel vid midsommar?  Nypriset på denna skönhet var 700 kr, inköpt förra året och använd endast en gång. Den är ganska stretchig i tyget och är storlek S/M. Utropspriset är 100 kr och det saknas fortfarande bud, finns ett "Köp Nu" på 320 kr. Auktionen avslutas den 18 Juni kl 20:37.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 53: Hemmasydd väska [ CC dEsign ]

Grymt läcker hemmasydd tygväska i retro design. Ett absolut unikt objekt för dig som vill vara lite speciell. Måtten på kassen är 39x35 cm. Perfekt för tillexempel skolböcker, jobbpåse, kanske en liten shoppingbag? Ett bra alternativ för dig som vill spara på naturen och använda tyg istället för plast. Utropspriset var 34 kr och efter ett bud så ligger det fortfarande på samma, men passa på. Auktionen avslutas den 14 Juni kl 23:03. Däremot så har säljaren många fler tygväskor att sälja för "köp nu" priser, kolla in hennes design.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 52: Blommig mormors väska

Grymt snygg mormors väska som är så inne just nu, perfekt för alla stilar. Blommor är alltid en het trend på sommaren. Ett secondhand fynd, riktig vintage vara. Måtten är ca 32 x 25 x 11 cm. Auktionens utropspris var 1 kr men efter 3 bud så ligger väskan på 22 kr. Auktionen avslutas den 19 Juni kl 21:52.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 51: Lyxig vit bag

Grymt snygg väska från Jewels. En lyxig modell som verkligen gör sig förtjänt att hänga på axeln. Materialet är en vit skinnimmitation med bronsfärgade detaljet samt spännen och remmar. Perfekt för den oskuldsfulla babydoll looken. Nypriset ligger på ca 1000 kr. Utropspriset var 1 kr men nu efter 13 bud ligger det på 51 kr. Auktionen avslutas den 17 Juni kl 20:59.


Auktionen finner du här

Redan 50 fynd

Tack för de fina kommetarerna jag har fått för att starta bloggen. Redan nu är det uppe totalt 50 underbara fynd och jag hoppas verkligen att det blir mer än så. Jag kommer såklart att fortsätta leta fynd med ljus och lykta, men om DU vet att du har ett fynd och vill att jag ska lägga ut det på bloggen så vill jag att du kontaktar mig på [email protected]. Det är ju inte säkert att jag hinner ta reda på alla fynd som finns. Så som sagt, tveka inte, släng iväg ett mail.

Tack på förhand
/ Sandra Carlsson

Traderafynd nr 50: Äkta vintage väska

En extremt läcker vintage skinnväska från 70-talet. Väskan liknar en gammal doktorsväska och den är fodrad med ett kraftigt brunt tyg. Handtag eller axelrem saknas och dragkedjan till det stora facket är trasig. Skinnet är i cognacsfärg. Ett renoveringsobjekt som verkligen är värt det. Väskan är L: 52 x H:41 x B:27 cm. Utropspriset är 50 kr och det saknas fortfarande ett bud. Auktionen avslutas den 18 Juni kl 22:42.



Auktionen finner du här

Traderafynd nr 49: Storblommig sjal

Vintage storblommig sjal som är perfekt för den som gillar den lite framhävande looken. Mycket snygg med röd basfärg och rosa/blå/gula blommor samt gröna stjälkar.  Sjalens mått är 88 x  176 cm. Ett riktigt fynd. Utropspriset är 39 kr och det saknas fortfarande bud. Auktionen går ut den 17 Juni kl 07:20.


Du finner auktionen här

Traderafynd nr 48: Rosa skjorta

En grymt cool sommarksjorta i rosa nyans med vit bakgrund från Koola Anna. Ett basplagg, men lite fräckare än så, som går att använda till nästan allting. Perfekt för en ljummen sommarkväll då man inte ska ha för mycket kläder men inte för lite på sig. Storleken är XS och det är kort ärm med svalt tyg. Utropspriset var 1 kr men efter 12 bud så är det redan uppe på 105 kr. Auktionen avslutas den 14 Juni kl 13:49. Passa på!


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 47: Glasögon från V&R

Grymmt snygga brillor från H&M när Viktor & Rolf (Viktor&Rolf <3 H&M) släppte sin kollektion. Har en vintage look med fönsterglas. Snygg passform och totalt stilrent utseende. Utropspriset för glasögonen är 50 kr och med endast ett bud så har de stannat där. Passa på och få ett par gymt snygga brillor att visa upp dig i. Auktionen avslutas den 17 Juni kl 13:38.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 46: Röd/vitt linne

Snyggt röd/vit pepitarutigt linne i storlek XS från det danska märket isay. Helt nytt med tagsen kvar. Söta knappar hela vägen ner på framsidan samt inställningsbara axelband. Ett mycket snyggt linne som skulle passa grymt bra tillsammans med jeans. Utropspriset ligger på 89 kr och det är ännu inget bud. Auktionen avslutas den 14 Juni kl 22:48.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 45: Randig vintage bikini

Grymt läcker randig bikini i bandeu modell. Färgerna är röd/blå/vit/gul. Mycket trendigt på stranden just nu. Det är ett snyggt blomknäppe bak i ryggen som verkligen ger det lilla extra. Storleken är 38/40 och märket är Triumph. I ett mycket fint vintage skick. Utropspriset var 1 kr men nu efter 8 bud så ligger det på 17 kr. Auktionen avslutas den 15 Juni kl 22:21.


 


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 44: Svart/vit tunika

Snygg tunika med lite vintage/mods känsla från H&M. Stora vita knappar, krage samt fickor, basen är svart. Den är aldrig använd så därför i bra skick. Storleken är XS men kan även användas av storlek S ifall man vill ha den ganska tight. Ursnyggt om man skulle använda tillsammans med brett vitt bälte, vita tights samt svarta skor. Verkligen ett fynd. Utropspriset var 45 kr men efter 3 bud är den uppe i 51 kr. Passa på nu! Auktionen går ut den 15 Juni kl 18:48.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 43: Pepitarutiga ballerinaskor

Ett par pepitarutiga röda skor modell ballerina i tyg med en gummisula i storlek 36. Ena skon är lite fläckig men i övrigt fint skick, knappt använda. Ett par moderna pinup/rockabilly skor. Utropspriset är 10 kr och det är ännu inga bud. Auktionen slutar den 26 Juni kl 01:08.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 42: Prickiga ballerinaskor

Populära rockabilly/pinup skor i nyskick. Endast provade, köpa på tradera redan en gång men de var för stora för säljaren. En fin liten rosett fram på skon samt peep toe. Storleken är 40 och märket är blend. Ett par ursnygga sommarskor som förhoppningsvis kommer att vara moderna ett bra tag till. Utropspriset är 50 kr och det är ännu inga bud. Auktionen går ut den 17 Juni kl 20:26.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 41: Retro linne

Ett snyggt linne i retrostil med många olika glada färger. Den är avskuren under bysten samt att det är en liten ficka nedtill. Ett härligt val till sommaren då det är ett glatt linne. Passar nog bra till det mesta fast helst enfärgat så att de härliga färgerna i linnet får komma fram lite. Ett absolut superfint fynd. Det är storlek 40. Utropspriser är 25 kr och saknar bud än så länge. Auktionen avslutas den 17 Juni kl 17:37.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 40: Me & I tunika

En Me & I tunika med moln, en mycket populär tunika just nu. Det är ganska retro då färgerna är brun och vit. Storleken är S. Utropspriset var 1 kr men redan nu är den uppe i 101 kr efter sex bud, så passa på. Auktionen går ut den 14 Juni kl 21:51


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 39: Vintage sjal

Grymt vacker vintage sjal. Den är 51x 133 cm stor och i mycket fint skick. Detta är ett måste för de som gillar vintage-trenden. Utropspriset är 15 kr och det är fortfarande inga bud lagda, passa på att fynda. Auktionen avslutas 18 Juni kl 20:50


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 38: Blå babydoll klänning

En snygg blå babydoll klänning inköpt i USA. Grymt snygg med lite rynk som gör stor effekt på kroppen, ett blått band runt midjan med 3 tygblommor på. Otroligt söt klänning. Alla lappar finns kvar och den är aldrig använd, alltså i nyskick. Storleken är M men kan även användas av en stor S. Mycket vacker klänning till speciella sommardagar. Utropspriset är 149 kr och det är ännu inget bud på klänningen. Auktionen avslutas den 16 Juni kl 13:36.


Du finner annonsen här

Traderafynd nr 37: Retro klänning

Superfin sommarklänning (Egentligen en kjol) som passar till både vardags och fest. Rekommenderar att använda den som klänning med ett skärp i midjan (se bilderna). Otroligt snygg retro tyg i brunt/gult/rosa/orange/vitt. Verkligen ett plagg för retroälskaren. Storleksmärkt 24 men uppskattas till storlek 40 ungefär (Personen på bilder har storlek 36). Märket är Åshild och är gjord av 100% polyester. Måtten står i objektbeskrivningen. Utropspriset var 55 kr och efter endast ett bud är det fortfarande 55 kr, alltså ett riktigt fynd. Auktionen avslutas den 15 Juni kl 22:21.


Auktionen finner du här


Traderafynd nr 36: Retro topp med vidd

Grymt läcker topp i brunt och gult från H&M. Verkligen retro. Det är mycket vidd i toppen och den passar utmärkt till ett par Jeans eller liknande. Storleken är S. Utropspriset är 30 kr och den saknar bud, alltså ett riktigt toppfynd för de som gillar retro. Auktionen slutar den 15 Juni kl 15:32. Passa på!


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 35: Vintage väska

Snygg vintage-look oversize väska i brun skinnimitation, däremot mycket naturtroget. Mycket fina detaljer på denna väskan, mycket rymlig med både spännen och dragkedja. Hemskt snygg väska till vintage-looken i sommar. Måtten på väskan finns i objektbeskrivningen. Utropspriset var 79 kr, efter ett bud ligger den fortfarande på 79,med andra ord ett verkligt fynd. Auktionen avslutas den 14 Juni kl 14:41.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 34: Pinup/Babydoll klänning

Svart- och vit prickig pinup/babydoll klänning. Materialet är satin/silkesliknande, medföljer ett svart satinband till midjan. Måtten på klänningen står i objektbeskrivningen. Storleken är S-M. Ett otroligt bra fynd för de som har planerat in ett lite finare evangemang i sommar. Utropspriset på klänningen var 190 kr, efter endast ett bud så ligger det fortfarande på 190 kr. Auktionen avslutas den 17 Juni 13:44.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 33: Rockabilly/Babydoll top

Rockabilly/Babydoll linne med röd bakgrund och vita prickar. Kan användas både som linne eller över tillexempel en skjorta till ett par jeans. Ett fint modernt plagg. Prickar är mycket populärt just nu. Toppen är i storlek 34 och bra skick. Utropspriset var 1 kr och det ligger fortfarande där efter endast ett bud, så passa på och fynda. Auktionen slutar den 15 Juni kl 22:46.

Auktionen finner du här

Traderafynd nr 32: Retro väsla i mod stil

Grymt snygg retro lackväska i 60-talsstil. Op-art mönstrad. Mönstret är rosa och ljusblått på en vit bakgrund. Måtten på väskan är 23 x 29 cm och botten är 10 x 24 cm. Detta är en väska för de som gillar mods-stilen. Det är ett svart tyg på insidan och ett fack med dragkedja. En snygg sommar accessoar.  Utropspriset är 1 kr och det är ännu inget bud. Auktionen tar slut den 14  Juni kl  19:51 , passa på!


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 31: Gul vintage klänning

En söt gul sommarklänning med V-ringning både fram och bak. Knytning på axlarna och bred resår i midja. Klänningen har omlott fram på livet samt att det är bra med vidd i kjolen. Vintage look men inte gammal. Storlek 38 men eftersom att den är stretchig i resåren borde den passa 36-40. Den är i användt bra skick. Ett perfekt plagg för den som vill vara ljus och sommarfin. Passar till både vardags och fest. Utropspriset är 149 kr och det är ännu inget bud på klänningen. Auktionen slutar den 17 Juni kl 19:38.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 30: Sailorklänning

En underbart vacker sailorklänning för de som vill följa trenden i sommar. Vita och Marinblå stripes på ett ordentligt bomullstyg. Det är egentligen en barnklänning i storlek 146 men kan användas till storlek 34, en väldigt fiffig idé. Det är söta bronsknappat med ankare på som verkligen är inne just nu. Måtten finns i auktionens objektbeskrivning. Ett otroligt bra fynd. Utropspriset var 55 kr och efter endast ett bud ligger det fotfarande på 55 kr. Auktionen avslutas den 18 Juni kl 21:06


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 29: Sailor ballerinas/flats

Ett par grymt snygga Sailor ballerinas/flats i skinn med två söta rosetter med ankare i mitten. De är i ett bra begnagnat skick. De passar till antingen en stor 37 eller liten 38. Klacken är ca 3 cm hög. Ett riktigt sommarfynd för de som hakar på trenden Sailor. Utropspriset var 69 kr och efter ett bud så ligger de fortfarande där. Auktionen avslutas den 13 Juni kl 15:19


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 28: Babydoll skor

Ett par supersnygga Babydoll skor till alla festliga tillfällen i sommar. De är nya i kartong, engelska storleken 6, är dock 36 här i Sverige. Ganska hög kilklack med peep toe. Perfekta sommarskorna för dig som vill vara fin. Utropspriset är 399 kr, "Köp Nu" priset är 499 kr. Passa på att skaffa någonting som är riktigt trendigt. Auktionen avslutas den 15 Juni kl 23:03.

Auktionen finner du här

Traderafynd nr 27: Sailor klänning

Vit-grå randig halterneck klänning av sailortyp. Figursmickrande som endast har användts fåtal gånger. Det är en fin modell med vacker skärning över bysten, dragkedja i sidan. Det är 100% bomull och storleken är 38. Hetaste modet i sommar. Utropspriset var 15 kr men efter 6 bud så ligger det på 50 kr. Auktionen avslutas den 23 Juni kl 12:52.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 26: Rockabilly/Pinup prickigt linne

Sara Kelly halternecktopp, helt ny. Tagsen sitter fortfarande kvar. Det är i Pinup/Rockabilly stil, bra att ha i sommarvärmen. Passar till nästan alla underdels plagg då det är just ett linne. Det är svart med vita prickar samt söta rynkningar på sidorna. Storleken är 38-40, material; 95% viskos, 5% elastan. Utropspriset var 19 kr men efter 7 bud så ligger priset på 52 kr. Auktionen avslutas den 22 Juni kl 16:35.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 25: Tunika av Sailor-stil

En hemskt vacker tunika i Sailor-stil, perfekt för den som vill följa sommarens hetaste trend. Den är från 50-60 talet och är hallonröd med vita knappar och ankare på. En osynlig dragkedja fram, passar både small och medium beroende på hur tight man vill ha den, sitter relativt löst på en small samt tight på medium. Utropspriset är 99 kronor och det är ännu inga bud, "Köp Nu" ligger på 299 kr. Auktionen avslutas den 15 Juni kl 20:20.
Auktionen finner du här



Traderafynd nr 24: Gul/Vit babydoll blus

En gul/vit blus som är 50-tals inspirerad med 3/4-ärm. Det är volang fram samt knytband på ärmarna. 100% bomullsvolie i mjuktvättad kvalitét. En babydoll blus i fina färger perfekt för de soliga sommarkvällarna. Utropspriset är 1 kr och det är ännu inga bud. Auktionen avslutas den 22 Juni kl 11:00.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 23: Gul pinup klänning

En gul pinup klänning från HM Trend. Klädda knappar fram och resår under bysten. Den är endast använd och tvättad en gång. Storleken är 34 och det är 100% bomull. Det perfekta sommarplaggen med en mycket glad och rolig färg. Sätter guldkant på vardagen. Utropspriset var 1 kr och efter 2 bud så ligger det på 26 kr. Auktionen slutar den 18 Juni kl 20:15.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 22: Prickig/svart rockabilly/pinup klänning

En snygg pinup/rockabilly klänning i storlek XS men den är stretchig så dens itter troligtvis bra på en S också. Prickig överdel och själva kjolen är svart. Den töjer och formar efter kroppen och visar inga ovälkommna valkar. Den är använd och tvättad endast två gånger. Denna klänning är snygg till både vardags och till fest. Utropspriset var 50 kr men efter 2 bud ligger den på 51 kr. Auktionen slutar den 15 Juni kl 20:21.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 21: Sailor/Pinup klänning

En underbar sailor/pinup klänning som är svart nedtill och svart- vitrandig upptill. Storleken är XS men den är stretchig så även en liten medium kan ha den. Snörning på baksidan och den är ca 82 cm lång. Den är helt ny med prislappen kvar. Utropspriset var 1 kr men efter totalt 7 bud så ligger den på hela 145 kr. Ett fynd med andra ord. Auktionen avslutas den 18 Juni kl 19:52. Passa på!


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 20: Pärlhalsband babydoll/pinup

Ett vackert pärlhalsband i Babydoll/pinup stil. Det är helt nytt, fyra rader med pärlor och enkelknäppning i nacken. Utropspriset är 19 kr och det saknas ännu bud, "köp nu" priset är 39 kr, så det är helt klart ett fynd. Auktionen avslutas den 18 Juni kl 06:52.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 19: Rockabilly/Pinup röda skor

Ett par röda italienska vintage skor i slingback modell med en stor rosett framtill. De är tillverkade i mocka och har en liten kilklack, nya och oanvända. Storleken är 38 och de är ganska normala i storleken. Passar perfekt till sommarens alla moden men de tilltalar nog Rockabilly/Pinup stilen mer. Utropspriset är 45 kr och de är ännu inget bud på dessa underbara små ting. Auktionen slutar den 25 Juni kl 21:56.



Auktionen finner du här

Traderafynd nr 18: Tunika från Indiska

Tunika från indiska som sålde slut direkt. Aldrig använd så den är i bra skick, alla tags kvar inklusive extraknappen. Det är storlek XS men den passar även S och en liten M beroende på hur man vill att den ska sitta. Färgerna är Rosa, blå, grön och grå. Ett snyggt plagg till både jeans och tights/leggings. Passar babydoll looken lite. Utropspris är 149 kr, ingen budare än så länge, finns ett "köp nu" pris på 229 kr. Ett riktigt sommarfynd. Auktionen slutar den 14 Juni kl 17:03.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 17: Blommig vintage väska

En fin vintage handväska i blommigt, slitstarkt tyg. Det finns två fack på utsidan samt ett mindre fack med dragkedja på innertyget. Detta är en väska i bra och fint skick. Väldigt inne just nu om man gillar blommigt och vill ha en snygg väska. Passar nog babydoll stilen lite. Utropspriset var 20 kr men efter 8 bud så ligger den på 51 kr. Auktionen slutar den 15 Juni kl 20:07.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 16: Snygg klänning av Sailorstil

En snygg klänning från Nanso som är helt oanvänd och passar storlekarna S och M. Ett perfekt plagg till sommarens Sailormode. Ett helt klart snyggt plagg till en billig peng. Utropspriset är 50 kr och det är ännu inte lagt något bud, passa på för auktionen slutar 12 Juni kl 19:38.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 15: Rockabilly/pinup klänning i storlek 44

En snygg vintage klänning från 50-60 talet, 100% bomull. Det är 3 knappar framtill och små volanger på ärmen. Har varit resårband i ärmen men de är borta. Går att sy dit ifall man vill ha det. Avskuren i midjan och har ett rött smalt band som går att knyta. Det är vidd i kjolen och volang nedtill. Märket på plagget är Lundberg&Wester vilket är en svensk design. Klänningen är enligt objektbeskrivningen i ett bra skick. Det perfekta sommarplagget för den som gillar rockabilly/pinup stilen. Det är storlek 44. Utropspriset var 30 kr och nu efter 16 bud så ligger de på 205 kr. Auktionen avslutas den 13 Juni kl 21:06.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 14: Vippig sailorkjol

En kortkkjol från Gaultiers sammarbete med La Redout. Den är gjord i jeanstyg och är vippig. Dragkedjan är trasig men det är lätt att ordna med en symaskin då detta är en kjol som påminner om sommarens hetaste mode, jag pratar såklart om sailortrenden. Kjolen är i storleken small. Utropspriset var 1 kr men efter 6 bud så ligger den på 29 kr. Auktionen avslutas den 15 Juni kl 11:19.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 13: Vintage sommar klänning

En annorlunda orange/vitblommig klänning från 70 talet. Ganska tunt tyg så denna är perfekt för sommarkvällarna. Långa ärmar och ett fastsytt skärp runt midjan som knyts baktill samt ett litet vitt spetsstycke mitt fram. Tygklädda knappar från urringningen till spetsen. Mönstret är tryckt samt att tyget är av syntet-känsla. Storleken är 36. Måtten finns i objektbeskrivningen. En självklar sommarfavorit med härliga färger och samtidigt luftig. Utropspriset är 89 kr och det är ännu inte lagt något bud. Passa på! Auktionen avslutas den 18 Juni kl 22:44.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 12: Gula vintage skor

Ett par grymt läckra gula skor. Det är gult läder på utsidan och klacken samt vitt läder på insidan. Ett par äkta vintage skor i en mycket härlig färg. Storleken uppskattas till ca 35,5-36. Måtten finns i annonsen. Klackhöjden är 3 cm, märket är Raquel's och de är gjorda i spanien. Helt enkelt ett par grymma skor som verkligen är en höjdare i vintage-modet. Utropspriset är 99 kronor och ännu är inga bud lagda, Passa på! Auktionen avslutas den 22 Juni kl 22:34.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 11: Franska vintage sandaler

Ett par grymt snygga sandaler med snörning framtill. De är helt nya och aldrig använda i storlek 37. Svarta sandaler med vit snörning, om man vill kan man byta snören till valfri färg. Ganska låg kilklack som gör att skorna blir sköna att gå i om man inte gillar klackar. Påminner om sailortrenden så detta är ett mycket hett tips till de som är intresserade av just denna trend. Mycket hett i sommar. Utropspriset på skorna var 69 kr men efter totalt 5 bud så ligger de på 105 kr. Auktionen går ut den 13 Juni kl 22:26.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 10: Marinblå busnel kofta

En Busnel kofta inspirerat av sailorstilen, Ett populärt plagg på 80-talet. Stickad marinblå kofta med dubbelknäppning samt guldknappar med små ankare på. Passar bra till både leggings och jeans. Den är i mycket bra skick och fin kvalité. Storlek 40 men mer som storlek 36/38. Mycket trendigt just nu till ett bra pris. Utropspriset ligger på 20 kronor och efter endast ett bud så ligger det fortfarande på 20 kr. Ett mycket prisvärt plagg. Auktionen slutar den 23 Juni kl 22:10.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 9: Sailorbyxor

Ett par blå- och vitrandiga strechiga byxor med vida ben, dubbelknäppning fram med stora blå knappar. Det absolut hetaste modet just nu - Sailortrenden. Detta är ett par byxor som verkligen är snygga och samtidigt ganska speciella. Storleken är ungefär 38/40. Auktionens utropspris var 9 kr men efter 7 bud ligger det på 16 kr. Helt klart värd affär. Auktionen slutar den 12 Juni kl 23:48.





Auktionen finner du här

Traderafynd nr 8: Converse skor i "gardintyg"

Ett par hemskt fina och färgglada converse skor. Perfekt för den som vill ha speciella skor som verkligen sticker ut - och vill ha komplimanger för dem. Köpta på Nilssons på Kungsgatan, sparsamt använda och i toppskick. Använda ca 10 gånger. Utropspriset var 50 kr men efter 9 bud ligger de på 76 kr. Auktionen slutar den 14 Juni kl 22:46.

Auktionen finner du här

Traderafynd nr 7: Prickiga Converse-skor

Ett par grymt snygga Converse skor som är prickiga. Riktiga rockabillyskor för tjejen som inte tycker om klackar. De är i fint skick - knappt använda och det är storlek 36,5 men enligt objektbeskrivningen passar de även storlek 37. Utropspriset var 10 kr, efter ett bud så är de fortfarande på 10 kr. Passa på, detta är ett riktigt fynd. Auktionen går ut den 18 Juni kl 14:41.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 6: Cupcake väska

En mycket vacker väska i ginghamrutigt, handtagen är tvinnade och mitt på väskan sitter en stor applikation i form av en cupcake, mycket söt. Fyllningen är vadderat och sticker ut lite från väskan. Den är kantat med rosaskimmrande paljetter och mitt på sitter ett mycket gulligt körsbär. Även denna auktionen är pinup/rockabilly. En söt detalj som verkligen är värd sitt utseende i guld. Måttet på väskan är 28 x 32. Utropspriset är 99 kr men det finns även ett "köp nu" pris som är 149 kr. Auktionen slutar den 16 Juni kl 21:05. Passa på!


Auktionen finner du här

Traderafynd nr 5: Cherryklänning

Hemskt snygg Rockabilly/pinup klänning med körsbärs mönster. Storlek 34/36. Den perfekta klänningen för den som vill vara sommarsnygg. Ett underbart plagg att bära på tillexempel grillfester eller varför inte en sommardag på staden. Körsbär/Cherrys är ett mycket populärt mönster just nu så gå inte miste om denna skönhet. Varan är endast provad enligt obejkbeskrivning, alltså i bra skick. Utropspris är 1 krona men det är ännu inget lagt bud. Fraktkostnad 22 kr. Auktionen slutar 18 Juni kl 17:25.

Auktionen finner du här

Traderafynd nr4: Randig sommarklänning

En ny vintage klänning med tunna axelband och dekorativ knäppning fram. Knytband av satin i midjan, dold dragkedja. Helfodrad och i storlek 40. En absolut sommarhit Fräscha färger och fina detaljer. Även denna klänning passar för pinup/rockabilly eller den som helt enkelt vill vara sommarfin. Utropspriset är 98 kr och det är ännu inget bud lagt. Passa på läge. Auktionen går ut den 24 Juni kl 21:45


Auktionen finner du här

Traderafynd nr3: Prickig pinup/rockabilly klänning

En mycket vacker prickig klänning till de som gillar pinup/rockabilly stilen. Det är dubbla halterneck-band med mycket vidd i kjolen. Det är ett klarrött bomullsmaterial med vita prickar och dragkedja baktill. Ett glasklart objekt till sommarens alla aktiviteter där man ska vara fin. Storleken är medium och den är ny och oanvänd, stretchig bomull. Byst: cirka 84 cm Midja: cirka 80 cm Höftvidd: fri vidd Längd: cirka 92 cm. Utropspriset var 99 kr och nuvarande bud är 195 kr. Auktionen går ut den 13 Juni 21:31.


Auktionen finner du här

Traderafynd nr2: Retro klänning

Oanvänd retro klänning som är ljusgrå med lila mönster. Klänningen har även en underkjol i lila som gör att kjolen blir lite fluffigare och får mer volym, band i midjan så man kan knyta rosett baktill samt små söta knappar framtill på livet. Säljaren uppskattar storleken att vara XS-S. Resår baktill.

En hemskt fin klänning som ser ut att vara både bekväm och snygg. Helt enkelt ett snyggt plagg att ha till sommarfesten. För dig som gillar retro och 50-tal. Utropspriset är 1 kr, med ett bud ligger det fortfarande på 1 kr. Auktionen avslutas den 22 Juni 19:05.

klenning

Du finner auktionen här

Traderafynd nr1: Ecco sandaler

Det första fyndet som jag lägger upp här på traderafynd.blogg.se är ett par sandaler från Ecco. Det är ett par nya sommar sandaler och butikspriset ligger på ungefär 800-900 kr. Ett par väldigt moderna sandaler som kan användas till både vardag och fest. Påminner lite om gladioator-sandalen som är inne nu (se snörningen). Utropspriset på denna auktionen var 40 kr och redan nu ligger den på 76 kr. Så passa på att fynda rejält. Auktionen avslutas den 14 Juni 15:15.

sommarsandaler
Du finner auktionen här

Välkommen till Traderafynd!

I denna bloggen kommer jag att tipsa om olika fynd från Tradera som jag hittat. Det kan vara allt från kläder till en kamera eller varför inte en snygg väska? Detta är bloggen för dig som vill handla - men inte vet vad. Jag kommer att göra så gott jag kan för att tillfredställa behoven hos alla de shopping sugna Sverige runt.

RSS 2.0